Scurt istoric al Companiei Life Care:

2005

     Life Care este prima companie BIO romaneasca ce  distribuie la nivel national produse cosmetice, produse de curatenie si suplimente alimentare, toate branduri cu renume international. Afacerea are la baza idei precum: sustinerea unei vieti sanatoase, responsabilitatea fata de semeni si grija fata de natura.

2006

     Life Care incepe comercializarea in conditii de exclusivitate a unor game de produse apartinand celor mai mari si mai apreciati producatori de BIO din lume. Dintre parteneriatele sale de durata amintim compania Logocos din Germania, numarul 1 mondial la categoria cosmetice BIO, cu subgamele Logona si Fitne (produse certificate BDIH) sau compania Alma Win, un lider european in productia de detergenti BIO (produse certificate ECOCERT). Tot atunci compania ofera primele recompense pentru implicarea activa in promovarea conceptului BIO: masini, excursii, etc.

2007

     Life Care a initiat investitiile in cercetarea si crearea primelor branduri proprii, produse ale experientei marilor producatori internationali, adaptate la cerintele locale. Au luat nastere patru branduri Life Care de succes:

  • Kräuter - cosmetice terapeutice cu ingrediente controlate biologic
  • BIOhaus - detergenti ecologici
  • Life Impulse - suplimente alimentare organice
  • LifeGlam - accesorii moderne pentru corp si baie

64438_172453382909186_387212230_n

2008

     A fost anul cu cele mai multe realizari din istoria Life Care. Compania a primit din partea presei nationale recunoasterea unanima ca fiind “numele BIO in Romania”, a inregistrat o CA de peste 10 milioane de EURO si s-a mutat intr-un sediu nou, dotat dupa standardele UE. Tot atunci Life Care a desemnat primii ambasadori BIO, cei care timp de 6 luni vor fi imaginea catalogului Life Care si vor promova principiile Life Care: sanatate, frumusete, recompensa. Primii care accepta provocarea BIO sunt creatorul de moda Catalin Botezatu si vedeta de televiziune Mihaela Radulescu.

2009

     In primavara anului 2009 compania Life Care a introdus pe piata din Romania primele parfumuri BIO, gama Acorelle, o premiera absoluta la nivel national. A urmat apoi dezvoltarea a doua noi brand-uri proprii: BIOstyle – ciorapi tratament si Ganoderma Coffee for Life – cafea BIO. 2009 sta sub semnul pasiunii si performantei. Tripla medaliata olimpica Simona Amanar-Tabara si omul de televiziune Virgil Iantu se alatura comunitatii BIO initiate de Life Care, sustinand toate actiunile sale. La sfarsitul anului compania incepe cucerirea pietelor vecine din Europa, prima piata abordata fiind Ungaria. De 4 ani compania isi pastreaza pozitia de lider pe piata BIO, avand o cota de piata constanta de aproximativ 75% si peste 45.000 de parteneri-clienti fideli. Portofoliul de produse cuprinde in prezent aproximativ 1000 de articole sanatoase pentru intreaga familie, portofoliu ce se largeste odata cu fiecare nou catalog.

2010

Life Care a devenit Compania nr. 1 in Romania din punct de vedere al cresterii procentuale fata de anul 2009! Cu totii putem fi mandri de echipa cu peste 50.000 Parteneri ce a adus o cifra de afaceti de peste 48 milioane de lei. Trei noi diamanti s-au calificat si peste 7.000 Parteneri au avansat in nivel. Bonusuri de peste 3,2 milioane de Euro au fost oferite Partenerilor. Mai mult de 30 de parteneri au petrecut o saptamana de neuitat in Grecia la Conferinta Internationala Gold Plus iar Diamantii au petrecut un concediu in Miami. Peste 1.000 Parteneri activeaza deja in Italia, Spania si Ungaria si au inceput dezvoltarea noastra europeana.

2011

     Anul 2011 a fost unul de incercare atat pentru cei peste 60.000 de Parteneri, cat si pentru echipa Life Care. Intr-o perioada in care situatia economica din Romania era instabila si delicata, compania Life Care a reusit nu doar sa-si mentina cifra de afaceri, ci chiar sa inregistreze o crestere a cifrei de afaceri de 4% fata de anul 2010. Mai mult, Life Care a cunoscut o crestere a distributiei produselor si afacerii la nivel international, iar tari precum Ungaria, Spania sau Italia au adus noi parteneri si clienti, acestia bucurandu-se de produse de calitate, de servicii de curierat eficiente si de acces la informatii in limba solicitata, atat online, cat si la linii telefonice speciale. La sfarsitul anului 2011, intreaga comunitate Life Care a realizat ca pe tot parcursul acestui an a continuat sa se dezvolte, sa se autoeduce si este pregatita sa treaca la urmatorul stadiu. In toti acesti aproape 7 ani, Life Care a invatat sa vorbeasca BIO, i-a invatat pe toti cei care au ales sa traiasca sanatos aceasta limba a sanatatii si acum este gata pentru urmatoarea etapa a vietii BIO. Dupa 7 ani in care a crescut in fiecare zi mai sanatoasa, mai frumoasa si a invatat sa vorbeasca BIO, Life Care trece in 2012 intr-o noua era BIO, una a sanatatii, prosperitatii si implinirii.

2012

     Life Care a inceput 2012 intr-o forma sanatoasa, impreuna cu noul CEO Life Care, Romulus Sirbu, cu 16 ani de experienta in Direct sales, din care 7 ani in strainatate. In februarie 2012 a fost lansat noul catalog Life Care, avand-o ca BIO Ambasador pe Florentina Opris, vedeta Prima TV, care de 7 ani promoveaza stilul de viata sanatos in cadrul emisiunii,,Sport, dieta si o vedeta’’. Life Care impreuna cu Florentina isi propun sa descopere si sa ne dezvaluie secretele care ne prelungesc viata. Peste 60.000 de Parteneri independenti, consilieri de stil de viata sanatos, s-au alaturat deja VIZIUNII Life Care, aceea de a contribui la o lume mai buna, ajutand cat mai multi oameni sa devina constienti de potentialul lor si apoi ajutandu-i sa il atinga.


 

Vrei sa devii reprezentant Life Care chiar acum ?Click aici pentru inscriere
Acesta este un site independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta, nu angajeaza sub nici o forma compania LifeCare sau orice persoana din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care, va rugam sa vizitati www.life-care.com